ita-22-akulu-cember-makinasi-3

Şarjlı çember makinaları, paletli ürünlerinizi dağılmadan güvenli bir şekilde taşımanızı sağlayan önemli bir ekipman olarak öne çıkar. Bu makineler, farklı isimlerle de anılsa da genellikle batarya gücüyle çalışırlar ve palet üzerindeki ürünleri sıkıca çembereleyerek koruma altına alırlar. Ürünlerin ağırlıklarına uygun olarak çeşitli çemberler kullanılarak işlem gerçekleştirilir ve bu sayede taşıma sırasında ürünlerin sabit kalması sağlanır.

Çember makinaları, farklı ebatlarda çemberlerle kullanılabilme esnekliği sunar, böylece çeşitli endüstriyel ihtiyaçlara cevap verebilirler. Bu ekipmanlar, lojistik merkezlerinden üretim tesislerine kadar geniş bir yelpazedeki işletmelerde yaygın olarak kullanılmaktadır ve ürünlerin güvenliğini ve taşınabilirliğini artırmak için önemli bir rol oynamaktadır.

Itatools El Tipi Çemberleme Makinası ile Pakmak Ambalaj sizlere hızlı ve kaliteli çözümler sunmaktadır. Kurulduğu günden bu yana alanında sadece el tipi Çember Makinası üreten Itatools kullanıcıları tarafından fazlaca tercih edilmektedir. Kullanmış olduğunuz çember ve germe gücüne göre diizayn edilebilen bu makineler hafif olması ile kullanıcılarına rahat bir şekilde çemberleme yapabilme imkanı sumaktadır. Tam dolu şarj ile ortalama 250 palete kadar çemberleme yapabilrisiniz. Litium batarya özelliği ile 15- 20 dakikalık kısa bir sürede full şarj  dolumu ile sizleri asla yarı yolda bırakmaz.

Pakmak Ambalaj, alanında uzman ekibimiz ile kurulduğumuz günden bu yana sizlere kaliteli ürünleri çözüm önerisi olarak sunmaktayız. Olası problemlerinizde alanında uzman teknik ekibimiz ile sizlere hızlı bir şekilde hizmet vermekteyiz.

Detaylı Bilgi İçin; https://www.pakmak.com/cember-makinasi

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu